Op meditatiekussen.eu vindt u uitgebreide informatie over de verschillen in het grote aanbod aan meditatiekussens. De diverse vormen van het meditatie kussen hebben ieder hun eigen specifieke eigenschap. Na het lezen van deze informatie kunt u de juiste keuze maken, een keuze die het beste past bij uw persoonlijkheid. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn en wensen u alvast een goede meditatie toe.  

Meditatiekussen About Us Products Contact Us


Meditatiekussens…

Informatie over meditatie ……

MeditatiekussenContact

Meditatiekussen.eu is een informatieve webshop waar wij u producten en de daarbij behorende informatie aanbieden onderbouwd met onze filosofie over het leven. Ons bedrijf, waar tien medewerkers werkzaam zijn is innovatief, flexibel en alert op nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast houden wij stevig vast aan onze idealen.


Onze organisatie heeft diverse kanalen om een goede bijdrage aan het verbeteren van de wereld te leveren. Via onze website Fascinerend wordt alle yoga, meditatie en Ayurveda informatie die wij door eigen ervaring hebben opgedaan, doorgegeven.


De website Yogini is onze verkoopafdeling waar u producten vindt op het gebied van yoga, meditatie en Ayurveda. De producten zijn, samen met onze medewerkers, met veel zorg en inzet uitgezocht.


Onze klanten zorgen voor dat laatste stukje input wat nodig is om onze horizon te verbreden en hebben verrassende inzichten gegeven, die wij op onze beurt verder ontdekken en ontwikkelen.

Meditatiekussens

Meditatiekussen.eu

Meditatiekussen
met geborduurde Lotus

De lotus heeft een grote betekenis. Doordat de bloem uit zijn eigen wortelstok lijkt te ontstaan symboliseert hij goddelijke geboorte en zuiverheid.
De Lotus symboliseert de zuiverheid en is een van de acht gelukssymbolen


De meditatiekussens uit ons programma zijn van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en door de boekweitkaf vulling  comfortabel en vormvast.

Over ons Contact