Op meditatiekussen.eu vindt u uitgebreide informatie over de verschillen in het grote aanbod aan meditatiekussens. De diverse vormen van het meditatie kussen hebben ieder hun eigen specifieke eigenschap. Na het lezen van deze informatie kunt u de juiste keuze maken, een keuze die het beste past bij uw persoonlijkheid. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn en wensen u alvast een goede meditatie toe.  

Meditatiekussen About Us Products Contact Us


Meditatiekussens…

Informatie over meditatie ……

MeditatiekussenContact

Effen meditatiekussens

Boekweitkaf zorgt voor de veerkracht, verkoeling en is comfortabel en duurzaam. Het is de meest gebruikte vulling voor meditatiekussens. De meest gebruikte hoogte is 12 cm maar dit kunt u verlagen door boekweitkaf uit het kussen te halen of verhogen door er bij te doen. Verkrijgbaar in vele kleuren en modellen.

Meditatiekussens met symbolen


De Gelukssymbolen zijn de Vaas, Lotusbloem, Gouden vissen, Dharmawiel, Rechtsdraaiende schelp, Overwinningsbanier, Oneindige knoop en Parasol. Daarnaast de trigram, de zeven chakra’s en Ying Yang.

Meditatiekussens halve maan


De meditatiekussens halve maan zorgen voor meer beenruimte tijdens het mediteren. Ook deze kussens zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en met en zonder opdruk.

Meditatiekussens effen, met symbolen, halve maan, rond  en rechthoekig.  


Naar de webshop meditatiekussens……..


Meditatiekussen ondermatten verkrijgbaar in verschillende maten, modellen en kleuren.

Meditatiekussens met een goede prijs - kwaliteit verhouding

Producten Contact